Убийте хлебарки в канализацията

Хлебарката съществува от над 350 милиона години, а също така има повече от 35 100 различни разновидности, 70 от които се намират в Съединените щати. Тяхната воля със сигурност да издържат е белязана от разширяването им с историята като един от най-дълго оцелели организми в света. Те всъщност са били много преди хората и вероятно ще бъдат наоколо, след като ни няма. От няколкото вида хлебарка, един от най-разпространените се състои от американска хлебарка (Periplaneta americana), кафява хлебарка (Periplaneta brunnea), кафява хлебарка (Supella Longipalpa), немска хлебарка (Blattella germanica) и азиатска хлебарка (Blatta Orientalis), всеки със своите собствени специални черти, а също и различия. По-големите хлебарки рядко заразяват, тъй като повечето собственици на жилища се оказват наводнени с по-малките немски хлебарки (възрастен има общо с 12 мм или половин инч). Германската хлебарка има наистина високи изисквания към влага и също така нашествията обикновено са ограничени до кухни и бани. Често те със сигурност ще пълзят в канализацията за вода. Това се състои от канали в заведения за хранене, зад хладилни джаджи и всичко друго, което може да генерира вода.

Просто как да елиминираме хлебарките: Често хлебарките няма да изчезнат! Някои химикали са много по-добри от други. Смес от IGR (регулатори на развитието на насекоми) или неотблъскващи пестициди като NyGuard или Phantom със сигурност ще ви помогне, но ако трябва да използвате OTC продукти, концентрирайте се върху влажните зони. ОСОБЕНО ЗАД ХЛАДИЛНИКА! Не забравяйте да разгледате под мивката, а също и зад фурната.

Като използвате подходящ етикетиран пестицид, се концентрирайте върху най-влажните места.

Можете да проверите подробен преглед за хлебарки, като отидете на официалната страница тук.

Не забравяйте да проверите зад хладилника! Това е много жизненоважно.

Проверете зад печката, а също и под мивката.

Под мивката в някои случаи има отвор за водопроводни пролуки - не забравяйте да пръскате там.

Ако в съдомиялната машина има хлебарки, напръскайте по ръбовете на оборудването и всякакви други достъпни места.

Ако имате хлебарки в канализацията, трябва да бъдете внимателни. Съвременните пестициди не издържат много дълго и със сигурност няма да проникнат в яйцата, което показва, че когато бебетата хлебарки се излюпят, проблемът със сигурност ще се рестартира.

Испанците, ямайците, британците, руснаците, индийците и т.н. са склонни да имат повече проблеми с хлебарките, тъй като е по-вероятно да посещават фермерски пазари, където храната е толкова прясна, че идва с насекоми. Смята се, че няколко вида хлебарки са се приютили на кораби от Африка по време на търговията с роби, тъй като са направили своя метод направо в Съединените щати, но това е силно оспорено. Други смятат, че хлебарките произхождат от северната точка на Африка, където са били разпръснати на гръцки кораби до Рим, Гърция, Ориентал, Азия, както и Русия (най-накрая направили своя метод право в Америка).

От многобройните видове хлебарки най-типичните включват американска хлебарка (Periplaneta americana), кафява хлебарка (Periplaneta brunnea), кафява хлебарка (Supella Longipalpa), немска хлебарка (Blattella germanica), а също и азиатска хлебарка (Blatta Orientalis), всеки със свои собствени уникални характеристики, а също и различия. По-големите хлебарки рядко се заразяват, тъй като много собственици на жилища откриват, че са залети с по-малките немски хлебарки (възрастен е около 12 мм или половин инч). Как точно да убием хлебарки: Понякога хлебарките със сигурност няма да излязат! Ако имате хлебарки в канализацията, трябва да бъдете внимателни. Смята се, че много видове хлебарки са се приютили на кораби от Африка по време на търговията със слуги, докато си проправят път в Съединените щати, но това е силно оспорено.

Comments

Popular posts from this blog

Как да прекратите фирмата си за наблюдение на жилища под наем