Как да прекратите фирмата си за наблюдение на жилища под наем

Ако сте поне малко загрижени за управлението на вашата финансова инвестиция в жилищен имот, имайте предвид стария израз "Където има дим, има и огън!" Девет прекъсвания от десет, когато има значителна липса на взаимодействие, ако резултатите в месечните ви извлечения остават разочароващи, както и ако вашият строителен надзорник наистина е обещал прекалено много, а също и недостатъчно, време е да поискате сбогом.

Прочетете договора - има важна информация

Известен законен представител веднага щом съобщи на своя клиент, който се обади с молба за отговор на въпрос относно договор, "[R] прочетете писукащото споразумение." Споразуменията за наблюдение на дома под наем не са толкова сложни. С малко късмет проверите и разбрахте споразумението за наблюдение на жилищни имоти под наем, което сте подписали в началната точка. Трябва да прегледате този документ за няколко съществени условия (ако съществуват). Отделете малко време и също така разгледайте споразумението или договора, които сте сключили с фирмата за администриране на имоти под наем, както и разгледайте много внимателно за всякакъв вид език на уговорка за прекратяване, както и всякакъв вид език на клауза „по причина“. Освен това е от съществено значение да разберете дали първото отношение към споразумението е било заявено, или това наистина е договореност от месец за месец.

Разпознайте условията или работете с адвокат, който да ви помогне да разберете

За допълнителна информация относно управление на имоти, моля, кликнете върху тази хипервръзка.

Обикновено предварителният период на договора със сигурност ще бъде определен период от време, като една до три години. Когато тази първа продължителност действително приключи, вие може или не може да сте разрешили чисто нов договор, който със сигурност ще разбере колко време със сигурност ще отнеме, за да изчистите сами компанията за управление на имоти под наем. Ако предварителният срок действително е приключил, вие имате основно месечно споразумение с вашия ръководител или фирма.

Някои споразумения имат разпоредби за прекратяване от 30 до 90 дни, които изискват прекратяващото тържество да предостави писмено уведомление за прекратяване за определен период от време на събиране на другата страна.

Различни други разпоредби се нуждаят от „причина“, за да бъде прекратено споразумението през целия срок на първото споразумение. Ако прекратите надзор на жилищна или търговска собственост или фирма за мониторинг на жилищна или търговска собственост под наем без причина и клауза „по причина“ е включена след това, фирмата за администриране на жилищна или търговска собственост може евентуално да има причина за дейност срещу вас за нарушение на договор. Ето защо е от съществено значение да имате предвид всички клаузи в споразумението или договора, преди да вземете какъвто и да е вид прибързани решения. Отново вижте договора.

Следвайте точно процедурите за прекратяване

Изключително важно е всякакъв вид и всички лечения за прекъсване да се спазват точно. Например, уверете се, че се придържате към писането, известието, както и нуждите за изпращане по пощата, които са продиктувани в договора за прекратяване.

В случай, че обмислите това лечение, трябва да осъзнаете, че може да има включени цени, състоящи се от разходи за прекратяване в договора или плащане на домашния надзорник на всички такси, които те действително са спечелили до този момент. Някои споразумения със сигурност ще имат и клауза, която изисква пълно изплащане на таксите за целия период на споразумението. Следователно отново е много важно да прегледате договора, както и да го признаете, преди да го изпълните или прекратите.

Изключение от това би било, ако строителен надзорник или фирма за администриране на жилищни или търговски имоти под наем крадат пари или съществено нарушават договора по някакъв начин и освен това в договора има 90-дневен период на прекъсване. Като собственик ще имате право незабавно да прекратите това споразумение в резултат на поведението на надзорника на жилищния имот, както и че няма да е необходимо да чакате 90 дни поради сценария.

Наемателите се нуждаят от известие

След като решението за прекратяване действително бъде взето и е извършена промяна, колкото по-бързо се обучат наемателите, толкова по-добре със сигурност ще бъдат всички. Прочетете правните отговорности, наложени на домашния надзорник в тази ситуация. Ако в договора не се споменава това третиране след това, поемете задължението да говорите с наемателите и също така да ги информирате за промяната в ръководството, независимо дали става въпрос за нов надзорен орган или сами.

Уверете се, че вашият външен строителен надзорник е приел да ви предостави всички документи на наемателя и сградата. Направете планове тази информация да бъде полезна за взаимодействие с вашия нов мениджър или сами. Ако зависят от средствата, които трябва да бъдат прехвърлени, уверете се, че вашият чисто нов мениджър е с вас по време на тези разговори, включително прехвърлянето на пари, включително най-важното първоначално плащане.

Вие контролирате - Вие решавате

Не забравяйте, че като собственик на жилище, както и като наемател на компанията за управление на имоти под наем, вие отговаряте и също така предсказвате, сякаш те са ваш служител. Ако нямате доверие в мениджъра си дори за момент, вероятно е време да започнете да обръщате внимание на това как вашият ръководител третира вашия жилищен или търговски имот. Ако разходите за ремонт са по-големи от обичайните, ако информацията относно обитателите се изпраща към вас по неудачен начин или ако не се осъществява комуникация, време е да направите промяна. Не чакайте да поемете отговорността, както и помогнете да спрете възвръщаемостта на инвестициите си от пиратство.

Tags: агенция София - професионален домоуправител, агенция София домоуправител, домоуправител, домоуправител в София, домоуправител под наем София, домоуправител София, избор на домоуправител София, избор на професионален домоуправител, платен домоуправител, платен домоуправител мнения, платен домоуправител София, препоръчайте професионален домоуправител, професионален домоуправител, професионален домоуправител София форум, професионален домоуправител в София, професионален домоуправител обяви град София, професионален домоуправител София, професионален домоуправител София + цени, професионален домоуправител София мнения, професионален домоуправител София цени, професионален домоуправител цени, професионален домоуправител цени София, професионални домоуправители София, професионални домоуправители София цени, служебен домоуправител, служебен домоуправител София, служебен домоуправител София цени, служебен домоуправител цени, фирма домоуправител София, частен домоуправител, частен домоуправител София, частни домоуправители София

Comments

Popular posts from this blog

Убийте хлебарки в канализацията